Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur foregår med tynde sterile engangsnåle. Nålene stikkes i nogle af kroppens ialt 350 akupunkturpunkter. Dette er i regelen ikke forbundet med smerte. Når nålen er sat kan du måske mærke en let prikkende eller spændt fornemmelse omkring nålen. Nålene bliver siddende i ca 20 - 30 min.

 

Øre Akupunktur

Behandling med Akupunkturnåle, ASP (permanåle) eller ørefrø. Punkter i ørerne kan bruges til behandling af smerter eller psykiske problemer samt afvæning fra fx rygning, alkohol og søde sager.

 

Kosmetisk Akupunktur

Vi ældes i takt med at qi , vores livsenergi, gradvist forlader os.

 

Livsstil, kost og uhensigtsmæssige følelser kan være med til at vi ældes hurtigere. Kosmetisk akupunktur kan være med til at afhjælpe denne proces.

 

Kosmetisk akupunktur er ikke kirurgi, og den forandrer ikke dine træk. Den tilbyder ikke at du bliver 20 år yngre. Men det er en metode som bringer det skønneste frem i din hud og dit teint. Den strammer huden op og reducere rynker og linjer.

 

Kosmetisk akupunktur har været praktiseret i Kina i mere end tusind år. Det var oprindelig en behandlingsform forbeholdt den privilegerede klasse, og omgærdet med både hemmeligholdelse og mystik.

 

Indenfor den klassiske akupunktur, som kosmetisk akupunktur udspringer fra, arbejder man med at kroppens og ansigtets tilstand har en tæt forbindelse og at kroppens tilstand afspejles i ansigtets rynker , linjer og træk.

 

Når du får kosmetisk akupunktur, starter vi altid ud med en samtale om dine ønsker og forventninger samt din krops tilstand. Kroppen, pulsen og tungen bruges som diagnostiske redskaber til at sammensætte en behandling netop til dig.

 

Du vil altid få kropsakupunktur når du får kosmetisk Ansigts akupunktur.

 

Der arbejdes med sterile engangsnåle, og det kan forventes at der bruges min 8-10 nåle i ansigtet . Behandlingerne bygges op over tid. Du ligger med nålene i ca. 25-35 min . Der afsluttes med en ansigstmassage.

Efter at have konsulteret Veronica gennem de sidste ca. 4 måneder har jeg fået nogle meget positive oplevelser.I efteråret 2011 fik jeg en cancerdiagnose med dermed efterfølgende kemobehandlinger.Effekten af akupunkturen har været god, jeg har efterfølgende kun haft meget få bivirkninger, dette betyder, at jeg kun er ” nede ” nogle få dage efter behandlingen, et stort plus for livskvaliteten. Det er således i dag, at jeg på ingen måde kan undvære de ugentlige besøg hos Veronica.

 

       — Lisbeth

 

Akupunktør

Veronica Damstrup Zaydel

 

 

Åbningstider

Mandag - Fredag efter aftale. 

Kontakt

Telefonnummer: 2117 7632

Email: Veronicazaydel@gmail.com

Vestergade 2c 1 th 5700 Svendborg

© Copyright. All Rights Reserved.