Behandlinger

Behandlinger

Traditionel Kinesisk Medicin

Behandlingerne tager udgangspunkt i Akupunktur. Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM.), der er blevet brugt gennem de sidste ca 4000 år. TKM har grundlag i det Taoistiske livssyn om altings bevægelse og foranderligheden mellem Yin og Yang.

 

Dit helbred er afhængigt af om din qi er tilstrækkelig og bevæger sig frit i kroppen.

 

Formålet med Akupunktur er at stimulere kroppens egen evne til helbredelse.

 

Dit behandlingsforløb starter altid med en uddybende samtale. Således får jeg muligheden for at komme frem til den korrekte diagnose så behandlingen bliver tilpasset, til netop dig.

 

TKM er en bred vifte af behandlingsmuligheder og du vil derfor kunne opleve at jeg supplerer akupunkturen med andre behandlingsformer.

 

Akupressur

Gua Sha

Akupunktur

Moxa

Efter at have konsulteret Veronica gennem de sidste ca. 4 måneder har jeg fået nogle meget positive oplevelser.I efteråret 2011 fik jeg en cancerdiagnose med dermed efterfølgende kemobehandlinger.Effekten af akupunkturen har været god, jeg har efterfølgende kun haft meget få bivirkninger, dette betyder, at jeg kun er ” nede ” nogle få dage efter behandlingen, et stort plus for livskvaliteten. Det er således i dag, at jeg på ingen måde kan undvære de ugentlige besøg hos Veronica.

 

       — Lisbeth

          

Cupping

Shonishin

Akupunktør

Veronica Damstrup Zaydel

 

 

Åbningstider

Mandag - Fredag efter aftale. 

Kontakt

Telefonnummer: 2117 7632

Email: Veronicazaydel@gmail.com

Vestergade 2c 1 th 5700 Svendborg

© Copyright. All Rights Reserved.